Steam nem indul, és újratelepiteni,letörölni se tudom?
Sziasztok, tegnap kezdődött az egész, amikor elinditottam, 10percig irta, hogy "steam frissitése", ott meguntam kiléptem, aztán belassult a gép, újrainditottam és el se indult az egész rendszer, csökkentett módban tudtam belépni a windowsba, utána újrainditás után sikerült belépni.
Ma megint megpróbáltam a steamet elinditani, semmi, ugyanúgy jártam, de uninstall se indul el, ha meg megpróbálom csak úgy "törléssel" kitörölni az egész steam mappát, akkor sem történik semmi.
Aztán próbálgattam, hogy mi lehet a baj, és igazából a Battlenet és a nem steames játékok elindulnak, a Rockstar games, a Steam és az ezekhez tartozó játékok nem.
Amig nem próbálom elinditani addig szépen megy minden a gépen, filmezés,netezés, más játékok. De ha hozzányúlok a steamhez meghal az egész és megint az a vége hogy csökkentett módban kell először elinditanom a windowst hogy egyáltalán elinduljon.
Valakinek van sejtése, hogy mi a franc ez?
Azért nem irtam, mert utána használhatatlan volt a gép.
Ha valaki idetalál és hasonló problémával küzd, nekem a HDD-m kezdett haldoklásba, kellett egy új és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!