Blender3D-hez tudtok mondani jó oldalakat,ahol elkezdhetném tanulni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem tanulni a Blender3D nevezetű modellező programot,mivel a google a legjobb barátom,ezért kutakodtam természetesen én is,viszont meghallgatok minden ötletet :D2021. jún. 5. 21:56
1/8 anonim válasza:
AndrewPPrice lesz a te embered :) nagyon jó videói vannak, én csak 1 székes tutorialt csináltam meg vele, de hasznos.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen,vele már találkoztam. :D Valóban nagyon ért hozzá. Te mit tudnál javasolni nekem,mint kezdőnek? :D szimplán csak elfoglalni akarom magam a munkahelyemen. Tanultam már meg így programozási nyelveket :D
2021. jún. 5. 22:18
3/8 anonim válasza:
BlengerGuru csatornáját nézegesd!
4/8 anonim válasza:
1# Kezdésnek én végig néztem a menüsort és a toolsokat, mi mi a neve, volt amit csak kipróbálgattam, így a videóban ha láttam hol csinált mit, akkor sokkal könyebben ment a megtalálás.
5/8 A kérdező kommentje:
3# AndrewPPrice megegyezik blenderguruval :D Az első kommentelő engem is megviccelt ;p
2021. jún. 5. 22:44
7/8 anonim válasza:
Ferenczi Róbert, az alapokat jól elmondja:)
8/8 anonim válasza:
BlenderGuru fánkos tutorial sorozatát ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!