Hogy tudom vissza állítani a firefox kinézetét ilyenre?
Figyelt kérdés
Régen mintha sikerült volna vissza cserélnem, lehet volt rá valami kiegészítő de most nem jövök rá hogy.
2021. jún. 5. 11:53
1/5 anonim válasza:
c:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profilmappád.default-release\chrome\userChrome.css módosításával tudod visszavarázsolni alulra a tabokat.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbáltam, de nincs ilyen nevű fájl ezért csináltam egyet és bemásoltam amit a neten írtak, meg engedélyeztem a beállításoknál is de maradt ugyan olyan.
2021. jún. 5. 15:37
3/5 anonim válasza:
Engedélyezted a böngészőnek, hogy olvassa a userChrome.css fájlt?
4/5 anonim válasza:
Volt egy Tabs on Bottom nevű kiegészítő, de pár éve a Firefox letiltotta, sok más hasznos dologgal együtt.
5/5 A kérdező kommentje:
letöltöttem egy userChrome.css fájlt de az meg teljesen lerakta a képernyő aljára a tab-okat.
Már megszoknám így is de olyan széles az egész felső sáv, sok helyet kitakar, biztos erre is van valami kódsor de már belefáradtam a keresésbe
2021. jún. 6. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!