Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Asus K52JK mit gondoltok?...

Asus K52JK mit gondoltok? Játékok?

Figyelt kérdés

adatok:

Proci: Intel Core i3 350M (2,26GHz) 3Mb kétmagos

RAM: 4GB DDR3

Graf.: ATI Mobility Radeon HD 5145 DDR3 1GB

HDD: 500GB

15,6"

kb. milyen újabb játékok mennének?

pl. GTA4, Assassin's Creed, Shift stb.

kösz előre is a válaszokat.

2010. aug. 25. 01:05
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Ha játék, akkor asztali gép!

A fél millás Laptopokon lehet csak normálisan játszani.

Szóval én a helyedben, ennek az árából vennék egy belépő szintű asztali játékgépet (~100-110 eFt) + egy olcsó netbook -ot (~60-70 eFt).

2010. aug. 25. 05:26
 2/4 anonim válasza:
Nekem pont ugyan ez van. Teljesen megvagyok vele elégedve, minden program frankón fut rajta. Nyáron lesz 2 éves semmi baja nem volt eddig. Eredetileg úgy volt, hogy 2 évesen eladom és veszek egy macbookot, de 1 évet még tuti marad. :) Milyen gépet vettél? Jó döntés volt hogy érzed?
2012. jan. 31. 00:33
 3/4 A kérdező kommentje:

végül is nem ezt vettem meg :D

asztalit vettem

Phenom II X4 955

4GB Ram

GTX550 TI VGA

1TB HDD

2012. febr. 15. 17:50
 4/4 anonim válasza:
És hogy bírja? :) Nekem az ASUS 3.5 évesen kezd széthullani. Részben annak köszönhetően, hogy párszor leesett az ölemből amikor aludtam. :D Szeptemberben vettem egy MacBook Air-t jelenleg is azt nyúzom. Az ASUS meg ott van vész esetére, csak a kijelzője ad furcsa színeket....
2014. jan. 29. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!