Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Firefox 89-ben hogyan lehet...

Firefox 89-ben hogyan lehet visszaállítani a kompakt módot, hogy a menük (például Könyvjelzők) sűrűbben jelenjenek meg?

Figyelt kérdés
nagyon tré lett a firefox 89

2021. jún. 3. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Konfigban egyelőre, about:config-on belül a browser.compactmode.show-ot kell true-ra állítani, és utána a testreszabás panelben megjelenik a sűrűségnél a kompakt (nem támogatott) mód is.
2021. jún. 3. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek,hogy vacak lett a Firefox 89. Remélem "ők" is észreveszik.
2021. jún. 4. 18:20
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, sajnos még így sem elég kompakt nekem. Sok könyvjelző könyvtáram van a Könyvjelzők legördülő menüben, és még így is csak a fele látszik, az alsó felében levőkhöz mindig le kell gördíteni.
2021. jún. 4. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Script van még rá addig is:

[link]

2021. jún. 4. 19:23
 5/8 A kérdező kommentje:

na ez segített, de nagyon remélem egy következő verzióban nem kell ilyenekkel trükközni

about:config beállításokban

browser.proton.contextmenus.enabled = false

browser.proton.enabled = false

browser.uidensity = 1

2021. jún. 4. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a megoldás még a normális kinézetet is visszahozta, azaz, a megnyitott oldalak címei el vannak választva egymástól, és a címsor meg ilyenek nem foglalják el az oldal harmadát. Már tényleg azon gondolkodtam, hogy tizensok év után nem használom tovább a Firefoxot.

Köszönet érte!

2021. jún. 6. 06:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Bár csak egyesével és külön néztem meg őket, de nálam azt nem hozta csak vissza, ami zavar: a könyvjelző mappák elemei között lévő térköz. A címsor és tabsor összeugrott, de a többi maradt, úgyhogy egyelőre annál maradtam, hogy inkább megszokom, de nem fogom szétbarmolni a beállítások meg kézzel kódolgatni.

Amúgy az is megtévesztő valamennyire, hogy a különböző témák színei mennyire trükkösek optikailag. A teljes fekete esetén ez a térköz sokkal kisebbnek és kompaktabbnak tűnik mint más témaszínhez képest, de egy weboldal fix pontjához viszonyítva a méret ugyanakkora.

2021. jún. 6. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Így együtt visszakicsinyítette a térközt is.

Le volt írva, hogy melyik 3 sort írom át, szóval vissza tudtam volna változtatni, ha bármi elromlik.

2021. jún. 6. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!