Firefox 89-ben hogyan lehet visszaállítani a kompakt módot, hogy a menük (például Könyvjelzők) sűrűbben jelenjenek meg?
Script van még rá addig is:
na ez segített, de nagyon remélem egy következő verzióban nem kell ilyenekkel trükközni
about:config beállításokban
browser.proton.contextmenus.enabled = false
browser.proton.enabled = false
browser.uidensity = 1
Ez a megoldás még a normális kinézetet is visszahozta, azaz, a megnyitott oldalak címei el vannak választva egymástól, és a címsor meg ilyenek nem foglalják el az oldal harmadát. Már tényleg azon gondolkodtam, hogy tizensok év után nem használom tovább a Firefoxot.
Köszönet érte!
Bár csak egyesével és külön néztem meg őket, de nálam azt nem hozta csak vissza, ami zavar: a könyvjelző mappák elemei között lévő térköz. A címsor és tabsor összeugrott, de a többi maradt, úgyhogy egyelőre annál maradtam, hogy inkább megszokom, de nem fogom szétbarmolni a beállítások meg kézzel kódolgatni.
Amúgy az is megtévesztő valamennyire, hogy a különböző témák színei mennyire trükkösek optikailag. A teljes fekete esetén ez a térköz sokkal kisebbnek és kompaktabbnak tűnik mint más témaszínhez képest, de egy weboldal fix pontjához viszonyítva a méret ugyanakkora.
Így együtt visszakicsinyítette a térközt is.
Le volt írva, hogy melyik 3 sort írom át, szóval vissza tudtam volna változtatni, ha bármi elromlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!