Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi történt az asquared free...

Mi történt az asquared free nevezetű viruskeresővel?

Figyelt kérdés
Eddig jó volt egyszer csak patcheltem és nem engedi elinditani hanem két választást ad mind2 egy oldalra dob. mi van ezzel most?
2010. aug. 24. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:

átalakították a programot.

ha tudsz angolul érted mit dob ki.

nekem innentől kezdve nem jött be, szerintem elrontották.

az a lényeg h manuális programfrissítést követel

2010. aug. 25. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Letöltés után frissitettem, beállítottam magyarra, gyorskeresés. Után már csak egyet akart: fizessek iksz összeget. Ha Free program, akkor ez aljasság, ha viszont feltörték a www.emsisoft.com honlapot, akkor ez fertőzött lehet. Mindenképpen jelezni kellene a cégnek.
2010. aug. 25. 00:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyébként hogy még szebb legyen a helyzet, a Mozilla hivatalos oldaláról letöltött Thunderbird levelezőt nem lehetett beállítani. A www.letoltes.prim.hu-ról letöltöttet igen. A Windows Installer nem tűri az aláírás nélküli programokat. Azt írja "nem Windows szoftver", vagyis nem engedi. telepíteni.
2010. aug. 25. 00:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Amíg jó volt én is ezt használtam, de aztán áttértem a Malwarebytes' Anti-Malware programra.
2010. aug. 25. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem békésen megfért sokáig a Kasperskyvel, de az erőszakos vásárlási felhívások és blokkolások után töröltem.
2010. aug. 25. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!