Utorrentel töltök lefele és letöltésnél csak 1-2 emberhez kapcsolódik. De miért amikor van még 100 feltöltő?
Figyelt kérdés
azt azért hozzá kell tennem hogy upc netem van! :S azért mert ennyire korlátozzák? azzal nincs gond hogy kevés szálat engedélyezek a utorrentben kb 3000ezerre van állítva de így se jó :S Segítsetek! Előre is köszönöm!2010. aug. 24. 20:37
1/5 A kérdező kommentje:
utorrent 2.0-át használok a véglegeset (nem bétá-t)
2010. aug. 24. 20:38
2/5 anonim válasza:
ezek a panaszok passzív mód esetén fordulnak elő, az UPC nem a peerekhez kapcsolódást korlátozza,hanem a sebességet, de ez olyan dolog hogy nekem UPC-vel 6,5MB/s el jön a film,ha korlátozást bebasszák akkor lecsökken 5,5MB/s ra,de ezt csak is csúcsidőben teszik úgy este 9től 11ig max,de ez se minden nap,csak amikor le van terhelve,talán heti 2x van ilyen, van UPC szerelő haverom
3/5 A kérdező kommentje:
de nagyon idegesítő hogy van 1-2-3 ezer seeder és 2-3 emberhez kapcsolódik csak és az a 2-3 ember meg nem tudja nekem 12MB/s-al visszaosztani
2010. aug. 26. 19:57
4/5 anonim válasza:
de várjál ám megabit meg megabájt között van egy kis különbség, mérj egyet a [link] en és azt oszd el 8al,az lesz a valós sebességed,de valószínű passziv vagy,ha routered van akkor tuti,goggléba írd be passzívból aktív,ott találsz részletes leírást mit hogyan tegyél
5/5 A kérdező kommentje:
nekem nem kell magyarázni mi a különbség a 12Mbit/sec és a 12MBájt /sec között. de persze ezt te nem tudhatod otthonról hogy tudom-e. Egyébként 120Mbites netem van. és igen van routerem.keresgéltem a neten, de nekem a legtöbb bonyolultnak tűnik. Tp-link-es routerem van. esetleg valaki leírná nekem lépésről lépésre hogy tudom megcsinálni hogy aktív legyek?
2010. aug. 26. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!