Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PPT-t tudok nyomtatni?

PPT-t tudok nyomtatni?

Figyelt kérdés

Hello!

A tananyagot ppt-ben kapjuk meg, viszont rengeteg időt venne el leírni, mert brutális mennyiségű anyag. Az írószerbe vállalnak nyomtatást, viszont eddig csak world vagy pdf formátumban vittem nyomtatni valót. PPT-t lehet nyomtatni? Azt tudom, hogy worldbe lehet ilyen exportálást csinálni, és akkor pdf lesz a fájlból, lehet ilyet csinálni ppt-vel is? Eddig még nem találtam ilyet. Vagy ezt nem is lehet nyomtatni? Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném!

Viki

2021. máj. 30. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Igen, lehet.
2021. máj. 30. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha ezt nem találtad, akkor tessék: [link]
2021. máj. 30. 18:35
 3/10 A kérdező kommentje:
És ezt nem lehet úgy, hogy lekicsinyedjenek a betűk? Mert így kb egy oldalt egy mondat tesz ki
2021. máj. 30. 18:40
 4/10 P.O.C. ***** válasza:
100%
Miért nem raksz fel inkább egy Power Point -ot (a Microsoft Office programcsomag része) és abból nyomtatod ki? Ott még módosítani is tudsz rajta ezt/azt ha kell. Amúgy az Ingyenes Libre Office is megnyitja.
2021. máj. 30. 18:50
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha a ppt-ben nyomsz egy Ctrl + A-t, majd egy Ctrl + C-t, végül Word-ban egy Ctrl + V-t, az nem jó?
2021. máj. 30. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
[link] :)
2021. máj. 30. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
97%
Mostanában rengeteg ppt-t nyomtatok, mert egy kolléganőm tanul és abban kapja a tananyagot. Úgy csinálom, hogy elmentem pdf-be(Libre Office-al), aztán a pdf-et nyomtatom ki, több diát egy oldalra(általában kétoldalasan 4-4 diát oldalanként)Így viszonylag papírtakarékos a dolog. Előtte persze kiveszek belőle olyan fölösleges dolgokat, mint pl háttérminta, diszítő elemek, az alapstílust állítom be és így a tonerrel is spórolok egy kicsit.
2021. máj. 30. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
97%
Kérdezd meg őket
2021. máj. 30. 20:43
 9/10 elistvan ***** válasza:
97%
A nyomtatási beállításoknál van olyan a Powerpointban is, hogy a nyomtató tulajdonságai és állíts be úgy, hogy 4 vagy 6 dia legyen egy oldalon. Nézd meg, hogy mennyire olvasható 4 illetve 6 diával egy oldalon. Ugye ez attól függ, hogy mennyire van tele egy dia.
2021. máj. 31. 07:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megoldódott a probléma!
2021. máj. 31. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!