Kis videó szerkesztés?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy informatikai zseni ezért szeretnék egy kis segítséget kérni:kisfiam fél éves lesz, és az apukáját szeretném meglepni egy kis videóval.Olyanra gondolok, amin egymás után ugranak fel a fotók, és zene megy alatta.Le tudnátok írni lépésről lépésre hogyna kezdjek neki, hogy csináljak egy ilyen kis videót?Köszönöm a segítséget!2010. aug. 24. 17:07
2/6 anonim válasza:
oppsz az előbb lemaradt a beillesztése a szövegnek..
szóval többféle program is létezik erre. amit tudok hirtelen ajánlani amit én is használtam használok az a
Photo DVD Maker Professional /leginkább ezt használom/
Ashampoo Slideshow Studio 2010
Wondershare Flash Gallery Factory
egész egyszerű a használata nem nagy dolog vele elkészíteni amit akarsz.. ha esetleg bővebben is kellene help akkor MSN vagy SKYPE vagy ICQ vagy FACEBOOK elérhetőséget tolhatnál és ott "személyesen" is tudok segíteni ha kell...vagy hogy honnan szerezheted be a programokat hozzá
5/6 anonim válasza:
Az elözö linkelésemet netölcsed le mert ha kész a slidesow
a képek vetitésénél csunyán kiirja hogy nem regisztrált verzió
6/6 anonim válasza:
Én a Movie Makert javaslom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!