Win 10 videórögzítés SSD?
Figyelt kérdés
Win 10-ben ugye van ez a beépített Xbox féle videórögzítés.
Multkor néztem, hogy Forza alatt ahogy megnyomtam az Xbox kontroller közepét kijött a saját kis menüje, ugye ahol el elhet indítani a felvételt, de van egy olyan opció is, hogy az utolsó 30 másodperc mentése.
Ez a második ami a kérdés: Akkor most folyamatosan ír az SSD-re amin a rendszer van, és mindig menti az utolsó 30 másodpercet, hogy ha úgy döntök véglegesen el elhessen menteni?
Ha így van kikapcsolni miként lehet? Nem akarom, hogy feleslegesen írjon az SSD-re.
2021. máj. 27. 18:05
1/7 anonim válasza:
Az SSD-t kár babusgatni ennyire. Használd a rendszert és kész. Másrészt ott van a rewind funkció is(visszapörgeted az időt egy darabig) ami miatt úgyis menti az elmúlt pár másodpercet...
2/7 A kérdező kommentje:
De gondolom azt nem mint video rögzíti, hanem csak annyit ment el, hogy mi történt, és valós időben " generálja " visszafelé is az eseményeket.
2021. máj. 27. 20:15
3/7 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy a videó rögzítése nem ugyanazon az elven történik, mint a rewind?
(Én nem tudom, hogy működik, lehet, hogy videót rögzít)
4/7 A kérdező kommentje:
Ez a fő kérdés: Hogy iylenkor SSD-re rögzíti-e mindig az utolsó 30 másodpercet folyamatosan, vagy pl valami más módon tárolja, esetleg csak RAM-ban őrzi stb.
2021. máj. 27. 20:21
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, de a helyzet az, hogy nem kell ilyenekkel foglalkozni. Használni kell a számítógépet és kész. Ha ez a funkció nagyon ölné az SSD-t, nem gondolod, hogy adnának rá ki javítást? Néhány embernél van ilyen szokás, hogy rátelepíti az SSD-re a windowst, minden mást egy másik hdd-re hogy "óvja az ssd-t". Kb 8 éve aktívan használok egy ****** tipusú 128 GB ssd-t és semmi baja. (a *** azért van, mert lényegtelen a tipusa, és amúgy sem akarok reklámot csinálni.)
6/7 anonim válasza:
Különben is, amennyi időt ilyenekre fordítasz, azt akár játszással is tölthetnél és sokkal boldogabb lennél.
7/7 A kérdező kommentje:
Jó, msot ez olyan dolog, hogy az ember megpróbálhatja kímélni szerintem, főleg ha egyáltalán nincs szükségem az adott funkcióra.
2021. máj. 28. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!