Hol találok olyan programot, amivel a házi videóimat tudom szerkeszteni? Nem Windows movie makar-re gondoltam.
Figyelt kérdés
Olyan kellene, amivel lehet a zenét és az eredeti hangot váltogatni, mert vannak olyan részletek ahol nem publikus a szöveg, és annak a helyére zenét tennék be. Valami egyszerűen használható, lehetőleg magyar nyelvű program kellene, mert most csinálnám először. A jó tanácsokat is szívesen fogadom ezzel kapcsolatban.2008. dec. 7. 15:07
1/7 anonim válasza:
Nekem pinaccle studio9-van.Torrent oldalakon keresőt használd!
3/7 anonim válasza:
én a SonyVegas-t használom most
de pl. ott van még az Adobe After Effects is
4/7 anonim válasza:
Nekem a PowerDirector jött be, de azok is jók, amiket előttem mondtak.
5/7 anonim válasza:
Ulead VideoStudio 11 Plus
CyberLink PowerCinema 5.0
rar pass :
warez-bb.org
Kérés az első válaszolónak:
A pinnacle 9-et tedd fel lécci valami elérhető helyre (rapidshare vagy data) lécci lécciiiiii.
Előre is köszi.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/7 anonim válasza:
válasz az utolsónak:ha tudnám hogyan kell,fel is tenném!
7/7 anonim válasza:
Válasz a kedves válaszolónak:
Nagy hiányt pótolnál vele. A ***** oldalra egy regisztráció után lehet felpakolni.
Előre is köszönet.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!