A The Sims Hajótörött krónikák-ban van egy olyan küldi, hogy ismerkedés a falubeliekkel 2. Ott van Akolo aki azt mondja: Ha lenne egy lámpásom az ágyam mellé raknám éjszakánként, hogy a fénye rád emlékeztessen. Ez mit jelen és hogyan lehet megoldani?
Én is átgondoltam, mkor megjelent, hogy kérjem-e a szombati szülinapomra...
Am az a baj, hogy télleg angol és énb nem igen tok sokat angolul, de az is sajna hogy nem lesz soha magyar a Medieval:(
Nahát!BOLDOG Születésnapot akkor!:)
Hát igen!Sajnos nem lesz magyarul.:( Én webfordítót is használok közben és szótárt is,úgy kicsit jobban boldogulok vele.Meg van pár dolog,amit sikerül megértenem.Hát nem egy nagy valami ez a játék.Még építkezni sem lehet.Legalább is nem jöttem még rá,h. lehetne.És csak éhség és energia szükséglet van benne.Na,meg nem is lehet olyan sok mindent csinálni.Eddig volt a Simsem medvevadászaton.De annyi volt az egész,h. elment az erdőhöz,bement a bokrokba és csak nyögdösött.:D Had ne mondjam milyen hangokat adott ki a szerencsétlen.:D Van aki azt mondja,h. a grafikája sokkal jobb,mint a Sims 3-é,de szerintem nem.Esetleg annyi,h. a ráncok jobban látszanak.De majd megnézem a grafikai beállításokat és lehet beállítok mindent max-ra hátha nekem is feltűnik a jobb grafika.Azért szerintem olyan gáz,h. amiket feltesznek netre képeket azokon tök jól néznek ki a Simsek,tiszta élethűek.A játékban meg meg sem közelítik azt,ahogy kinéznek a képeken,videókon.Meg nem is értem,h. az EA miért hagyja ki most már a magyar nyelvet.Sokkal jobb lenne,ha érteném is rendesen,h. mit miért csinál a simsem.Na,mindegy!Ők tudják!Azért még szenvedek vele angolul végül is még a javamra is válhat,ha kicsit szótározok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!