Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tényleg jobb az adobe premiere...

Tényleg jobb az adobe premiere pro a vegasnâl?

Figyelt kérdés
Sok ember mondja hogy minőségibb alatta minden és rengetegen váltottak rá
2021. máj. 22. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Egyik sem jobb a másiknál, ezt már kvadrilliószor kitárgyaltuk.
2021. máj. 22. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért? Rengeteg ember jobbnak mondja a vegasnál
2021. máj. 22. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ipari standard inkább, ha van ismereted könnyebben elhelyezkedhetsz az iparban.

Ugyanakkor mindig a tudás számít. Tök ingyenes programmal szerzett 5 év tapasztalat + profi kész munkák sokkal többet érnek a cv-ben mint a “használtam már” <insert profi program>.

Vegas-t felvásárolta a MAGIX a Sony-tól és próbálnak “pénzverdét” gyártani belőle. Sok ember ezért megutálta a Vegas-t, mert nem tetszik az új hozzáállás. Ettől nem lett rossz program, csak minél több ember pártol el annál jobban érződik majd úgy hogy rosszabb, de ez semmit nem jelent.

Ha te a sütit szereted és a sütiző helyen nincs senki akkor ne érdekeljen a nagy sor a fagyizó előtt :)

2021. máj. 22. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Definiáld a "jobb"-at! MIBEN jobb?

Hiába tudom, hogy a Photoshop a fotószerkesztők csúcsa, ha a Paint Shop Pro-ban öt kattintással meg tudom oldani, amit Photoshopban fél óra lenne.

2021. máj. 23. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!