Miért nem tudom használni az instagram fiókomat ezt írja ki Oops, an error occurred?
A hiba NEM nálad van, hanem náluk.
Semmit sem tudsz vele csinálni.
Szar ahogy van
Sajnos én is ezzel küzdök. Az admin már küldött 4 hivatkozást, melyben új jelszót kellett volna beállítani és ezzel meg kellett volna jaavulni, de sajnos nem így történt. Részletesen leírtam a tapasztaltakat ezt követően is és a következő választ kaptam:
"Köszönjük, hogy rászántad az időt, és felvetted velünk a kapcsolatot, de sajnos ezen a csatornán keresztül az ilyen jellegű kéréseket nem tudjuk támogatni.
Ezzel a bejelentéssel kapcsolatban nem tudunk további lépéseket tenni. Keresd fel a Súgóközpontot, ahol tájékozódhatsz arról, hogy mi az ilyen jellegű problémák jelentésének a legjobb módja:
Most még várok 2 hetet, hátha csoda történik, aztán veszett minden, kezdhetek egy új fiókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!