Valamiért nem működik a messenger majdnem egy hónapja. Csak nekem van ilyen problémám?
Figyelt kérdés
Tudom nem az élet problémája, de már egy hónapja nem tudok telefonról üzenetet küldeni messengeren. Számítógépről még néha működik de telefonról egyáltalán nem. Ezen kívül a megjövő üzeneteket is 3-4 órával késöbb kapom meg. Van ennek valami oka? Vagy mindenkinek sz@rakszik?2021. máj. 18. 17:53
1/2 anonim válasza:
Nekem egyik nap jó, másik nap nem. Egyszerűen csak szar az app. De azért csinálhatnál egy vírusirtást a telefonon, vagy egy frissítést az appon.
2/2 anonim válasza:
frissítsd az appot, de nálam is ha nem aktív akkor van hogy csak 1 óra múlva csipan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!