Mennyi az esélye annak hogy nyáron megint olcsó lesz a vegas pro?
Ingyen vagy attól olcsóbban nem lehetne?
De!
Számomra a Premier sokkal stabilabb progi. Biztos az én gépem az elavult ezért hiába próbáltam ki három új verziót a Vegasból amit " bárki letud tölteni ingyen okosba" nem renderelte le a videómat egy óra renderelés után mindegyik lefagyott. Szóval aláírom, hogy csakis a gépem lehet szar.
Letöltöttem szintén " okosba" onnan ahonnan BÁRKI letöltheti ingyen , vagy attól olcsóbban, és láss csudát hibátlanul megcsinálta a renderelést.
Vagyis nekem a Premiere működik. De azóta már vagy a harmadik verziót nyúzom, amiket szintén ingyen , vagy attól olcsóbban töltöttem le " okosba".
Mivel bár szép a menyasszony, de azért még ennél is előfordulhatnak hibák, de lehet, hogy ezeket a hibákat is az elavult gépemben és a még elavultabb op.rendszeremben kell keresni ami nem más mint a Win7.
Olyan nyalánkságokat csinálhat, hogy néha nem ismer fel sima audio sávokat. Ilyenkor töröni kell az AppData mappában a Common mappát.És utána helyre áll a rend.
Bár kétségkívül nekem is tetszett a Vegas audio eszköze az idővonalon, de maga a Premiere sokkal logikusabban van felépítve, nagyon jó az eszköztára. Sok bővítménnyel lehet gazdagítani amiket persze a Vegassal is lehet használni. Éppen ezért a két programot nem lehet egzakt módon összehasonlítani, hogy melyik a jobb, rosszabb. Ha mindkettővel eltudod végezni a kívánt feladatokat és nincs minőségbeli probléma akkor teljesen mindegy , hogy melyik videószerkesztőt használod.
De az is igaz, hogy a Vegas nálam audioszerkesztés terén is megbukott. Hiába nyújtottam meg egy 25fps hangot 23,976-ra a végeredmény nem lett jó.
Ugyanez a művelet a Premierben hibátlan lett.
Szóval számomra a Premiere az igazán stabil, megbízható szoftver.A logikus felépítése az meg még külön tetszik benne.
Tudom, hogy az előző válaszom nem tartozik szorosan a kérdésedhez, csak gondolatébresztésnek szántam, mivel be vagy zsongva a Vegastól.
Minden program addig jó, amíg elvégzi azt a feladatot amit éppen szerettél volna. Nálam a Vegas megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!