Hogyan jutok hozzá a rejtett BIOS beálltásokhoz?
Sziasztok! Vettem egy ASUS Vivobook-ot (X512DA)
Feltettem rá a windowst és a feladatkezelőben kémleltem, hogy a 8GB ramból 5,9 használható. Felismeri a gép a ramot és a mennyiségét, ám 2,1 gigát valamiért fenntart a vga-nak, legalábbis ezt az információt találtam a neten. A BIOS-al áttudnám ezt állítani. Viszont a rejtett beállításokhoz egy bizonyos gombkombinációval tudnék csak belépni. Right shift + Right Ctrl + Left Alt + F2-t már próbáltam. Az F2 utáni azonnali A betű lenyomását is, és a 3x Fn+Tab párost. Egyik sem segített, nem hozta elő nekem a beállításokat. Remélem tudna nekem segíteni valaki, hogy megoldjam ezt a problémát... Napok óta próbálkozom kevés sikerrel. Előre is köszönöm annak aki segít! :)
BIOS nélkül is be lehet állítani, ha ez a gond.
Ez segíthet, de ha nem megy valami, írj nyugodtan.
Valószínűleg AMD kártyáknál is ugyanez a metódus csak más a mappa neve, és ott le is tudod venni a méretet nem csak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!