Gyors böngésző ajánlotok? Azt vettem észre a FF-nél érezhetően gyorsabb a Chrome, viszont lefagy, ha egy ideig nem mozgatom az egeret.
...én már sokszor sokhelyen elmondtam, hogy a világ legjobb böngészője az Internet Explorer volt.
Sajnos az is már Google Chrome alapokon született újjá, de mint Microsoft Edge is jobb bármelyik másiknál.
Valóban sokan használják a FireFox-ot, számomra érthetetlen okok miatt, ugyanis vagy frissít, vagy lefagy, vagy olyan mocskos lassan indul el, hogy mire odaérünk, elfelejtem mit is akartam csinálni... :-)
Viccen kívül, és ezt eléggé sok gép-konfiguráción kipróbáltam...
A Google Chrome lényegesen jobb, bár ott arra szoktak hivatkozni, hogy sok memóriát zabál, ami engem nem igazán érdekel, zabálja.
De az alap nálam még mindig az Egde.
Köszönöm mindenkinek.
"gyorsabb a Chrome, viszont lefagy" a CH-ra vonatkozik a fagyás. Az FF ok, de lassúbb. Interneten dolgozom néha, számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!