Miért nem látják a partnereim az MSN ikonjaimat?
Figyelt kérdés
amikor én beleírom az üzenetbe az ikonokat, én látom de akiknek küldöm, csak szöveges formában kapják meg,/pl.azt látják csak h.szia miközben nekem van egy integető ikonom../ ->beállítások/üzeneteknél ki van pipálva a hangulatjelek megjelenítése...mi lehet a baj?2008. dec. 6. 16:04
1/3 anonim válasza:
Mert gyengébb msn verzio van feltöltve nekik, tehát régebbi és nem látja, nekem is van ismerösöm akinek csak a szöveg jön fel, és nem az ikon, de van olyan is aki letiltja a jeleket mert zavarja ezért nem látja.
2/3 A kérdező kommentje:
az enyém a régibb verzió a bnőmé új, ez is lehet probléma?
2008. dec. 6. 16:20
3/3 anonim válasza:
Vannak Újak között is olyanok amik nem érzékelik a jeleket, neked meg régebbi lehet ami érzékeli, mond neki töltsön fel másikat, vagy ami neked van, pl msn plussz van 8.1, 7.1 stbb... be kell irni a googleba és kijönnek, de ezt te is tudod, elözö voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!