Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek ezzel a videokárty...

Szerintetek ezzel a videokártyával meglenne a fix 333 vagy a 250 fps CoD2ben?

Figyelt kérdés
SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E - A vidi kártya tipusa.
2010. aug. 22. 23:02
 1/4 BeerHunter ***** válasza:
Nem tartok valószínűnek ennyi fps-t.
2010. aug. 22. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Minek , minek ennyi fps ezt sosem értettem 24 -40 fps-t észreveszed de a 250 vagy 333 azt te szabad szemmel soha semmi értelme inkább valami értelmes játék.

BAttlefield 1943 nemsokára megjelenik.

2010. aug. 22. 23:44
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Az utolsónak:

Szerintem nem amiatt kell neki, hogy Single player -ben ekkora FPS -el játsszon. Multiplayer -ben viszont egyfajta "legális" csalás a konfig fájlok örökös állítgatása, cseszegetése. Persze én nem tarom egy korrekt dolognak, én mindig alap konfig fájlokkal játszom, hiába van bika erős gépem. De még így is rendre levagdalom ezeket a konfigos kis gyökereket. :P ;)

2010. aug. 23. 08:17
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem csak 80 fpsem van :S ezért kellene , mert köztudott hogy minnél több az fps annál jobban "beadja" a lövést.
2010. aug. 23. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!