A μTorrent valamiért nem működik, mit használjak helyette? (még az alkalmazás sem nyílik meg, de újra letölteni sem tudom)
#10: Ha hibát találsz benne, jelentsd, vagy szállj be a fejlesztésébe, hogy hamarabb frissülhessen. Nem panaszkodni kell, hanem cselekedni!
"és hogy privát trackereken nem feltétlenül van engedélyezve"
nCore-on engedélyezve van:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Mondom, nem fejlesztik 2019 óta. Attól, hogy bejelentem, még nem fogják kijavítani. Gondolom most jön az részedről, hogy akkor javítsam ki én magamnak...
"nCore-on engedélyezve van"
Nem csak nCore létezik a világon. ;)
#12: Így van, elérhető a forráskód, rajta!
Nem hisztizni kell, attól nem javul meg semmi!
Aha értem. Szóval te azt ajánlod, hogy használjon Deluge-ot, amit már nem fejlesztenek, ennélfogva sok privát trackeren feketelistán van (főleg külföldieken). OK, nem tudja használni ott, de nem baj. Használat közben bugokba ütközik, de sebaj, töltse le a forráskódját, javítsa ki a bugokat és fordítsa le magának, mert az olyan egyszerű. Utána csodálkozzon, ha kitiltják, mert mókolt klienst használ.
Tudsz te ennél jobbat is összetrollkodni...
#14: Csak a hiszti... ...nyaff, nyaff, nyaff.
Ezért tartunk itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!