Van itt olyan aki még a 90-es és kétezres években írt kis PSX CD-ket?
A technikára lennék kíváncsi amit akkor alkalmazott, mert nekem a mai kommersz író programokkal mint pl. IMGBurn nem működnek jól. Olyat is olvastam, hogy a régi IDE CD írok jobb minőségben írták meg az ilyen lemezeket és ajánlott Windows XP valamelyik korabeli író programmal, de pontosan melyikkel?
Illetve CD-knél ugyebár több írási mód is létezett: DAO,TAO,SAO,RAW DAO, stb. Ezek közül melyik a legideálisabb a Playstation olvasójának, illetve milyen írási sebességgel? Nagyon hálás lennék, ha valaki tud erről többet és beavatna ebbe, mert már rengeteg CD-t pazaroltam el hiába. Nem találom meg azt a metódust, amely igazán jó lenne.
A régi 23 éves írott CD-k, amiket konzolos boltból vettem azok ma is tökéletesen működnek, de amiket én csinálok azok mind rosszak, alig indulnak el és akadoznak a lejátszáskor. Légyszi aki tud segítsen. Köszi!
Köszönöm a válaszokat!
#2 Az emulátorok nem igazán adják vissza az eredeti hardver adta játék élményt. Már elég sokat kipróbáltam, de minddel volt valami idegesítő bug vagy grafikai hiba, belassulás, ami számomra tönkre vágta a játékélményt. Amúgy meg minek is használnék emut, ha meg van az eredeti konzol is. Én azon szeretnék játszani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!