Előkerült egy csomó több mint 10 éves program cm-m (photoshop, orkad, stb.). Érdemes ezeket még tartogatni?
Énem tartogatnám.
orkad = PCB tervező Szarumán számára :D
Úgy értem, hogy ezek még futhatnak Win10-en?
Egy régi Nero-t próbáltam telepíteni, ez nem megy.
Alul már jól írtam. :)
Én se kötözködésből, de ziccer lett volna kihagyni. :D
A fenti programokból van frissebb amit mát Win10re optimalizált változat.
Egyébként én abban a hitben éltem, hogy az OrCad-et felvásárolta az Altium, de aztán kutakodás után kiderült, hogy kevertem a Tango-val. Máig létező cucc az OrCad, 90ben találkoztam vele először, lényegében az első program amit megismertem kapcs rajz meg PCB tervezés terén.
Volt egy kollégám, aki ragaszkodott a legalább 10 éves Ps-hez. Mert az utolsó jó... csak a többit sosem használta.
Én egyszer jártam úgy, hogy 4-5 éves Ps-t kellett használnom és akkor döbbentem meg, hogy mennyit változott pár év alatt.
Rövidebben: Semmi értelme.
Egyik, másik program annak idején -hivatalosan- százezreket ért. (designer programok, movie editor, stb.) Office 2000 valamelyik gépemen ma is fut.
Szóval az eredeti -hivatalos- értéke több milcsi is lehet. S talán több, mint 100 is van belőlük.
Szóval ez a dilemmám...
De gondolom ez mind warez.
Ha mégis eredeti, akkor ebay-en el tudod passzolni pár ezresért darabját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!