Szóval, van egy régi Wacom táblám de nincs CD olvasóm..? Többi lent.
Sziasztok!
Van egy nagyon cuki, még mindig egész jónak mondható Wacom Intuos4 -es széria modellem.
Nos, megvan minden, telepítő CD is na de most ott a problémám, hogy a mostani laptopomon már nincs olvasóm.. Szokás már kihagyniuk az újabbakról sajnos.
Ilyen esetben tudok máshonnét telepítőt szerezni, ami minden korábbi modellel kompatibilis?
Köszi a segítséget!
Elárulok egy nagy titkot: az Interneten, ezen a csodálatos szolgáltatáson elérhetőek a remek, kereső névre hallgató eszközök.
Ha beírod az egyikbe - például a német Metagear-be - hogy Wacom:
az első találat a gyártó hivatalos oldalára vezet:
ott - mint minden hasonló számítástechnikai eszközt gyártó oldalán - található egy Support (Terméktámogatás) menüpont,
[link] /support
ahol a gyártó által gyártott termékekhez találhatsz segítséget.
Ennek van egy Drivers (Meghajtóprogramok) almenüpontja:
[link] /support/product-support/drivers
ahol a megfelelő termékkategória és terméknév kiválasztása után:
elérhetővé válnak a termékhez készült meghajtóprogramok is - például Windows operációs rendszerhez:
Az oldalukat már néztem én is, viszont nem tudtam, hogy így ez vajon minden modellükhöz mefelelően működik-e, mert ez "nem mai gyerek".
De akkor működnie kell (:
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!