Hogyan tudnám így beállítani a Windows 10-et?
Tesóm pár éve megcsinálta nekem úgy, hogy semmi frissítést nem telepített a Windows, csak a Deffender-hez jött updateket (hogy a vírusirtó friss legyen).
Nagyon jó volt ez így, de meghalt a hdd-m ezért most vettem a gépbe ssd-t, feltettem a Windows 10 Pro-t de sehol nem találom hol lehetne letiltani.
Tegnap kérdeztem de azt mondta nincs most ideje elmagyarázni, majd ha jön haza megcsinálja.
De annyit mondott hogy valami "szolgáltatások"-ban kell letiltani a Windows Update-t, vagy akár kitörölni az egész Windows Update szolgáltatást. Ezt hol találom vagy hogy kéne megcsinálnom?
Előző vagyok: Egyébként a net tele van a kikapcsolásával:
De ha letöltesz egy virusirtót (Avast,NOD32, stb...) akkor azt észleli a Windows és automatikusan kikapcsolja saját Defenderét. Egy átlagos felhasználónak elég: Windows Pro vagy Home, mindig a legujabb frissitéssel és a Defender, amit már nagyon tökéletesre fejlesztett a Microsoft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!