Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért hibásak magyarul a...

Miért hibásak magyarul a nevek cs:go-ban?

Figyelt kérdés
A Cs:go-ban magyarra van állítva a nyelv aztán ha látom ugye a neveket bárhol benne, a játékosok valódi nevük helyett random magyar szavakat ír ki. Pl: Macska, vörösbegy, dalmata, kócsag, Nautilusz, Piritó, juhar, béta, kanári, stb de az én nevemet rendesen látom. Volt, hogy átállítottam a csgo aztán a gép nyelvét is és nem volt jó akkor sem, egyszerűen nem látok rá megoldást. Valaki találkozott már vele? Hogy tudta megoldani?

2021. ápr. 20. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak Overwatchban, vagy akkor mikor a szerver tiltja le az adott játékost, mert toxic az illető.
2021. ápr. 20. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
A játékbeállításoknál van egy olyan pont, hogy ismeretlenek nevének elrejtése, vagy valami hasonló. Azt kapcsold ki. Egyébként ha megnyomod a TAB-ot, ott is tudod állítgatni meccs közben.
2021. ápr. 20. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Megvan más volt a felirat szóval NAGYON köszönöm!
2021. ápr. 21. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!