Hogyan tudok bedwarsozni minecraftban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon bena vagyok minecraftban, alig tudok valamit szoval bocsi ha hülyeséget kérdezek😂
Hogyan tudok bedwarsozni minecraftban? T launceherről van minecraftom es ott honnan tudom milyen ip címet irjak be a tobb jatékos modnal? Vagy ez hogy mukodik koszi elore is
2021. ápr. 17. 18:47
1/6 anonim válasza:
Keresel egy szervert, és annak beírod a IP-címét. Pl. JartexNetwork (Nem ez az IP-je, ez a szerver neve, gugliban megtalálod az IP-t is, az IP így néz ki: aldomain.server.xyz)
2/6 anonim válasza:
A TLauncher egy crackelt kliens. Én azt javasolnám, hogy írd be a Google-be hogy "Cracked bedwars server" és válassz egyet ami tetszik. Én személyesen a Jartexnetwork-öt ajánlanám, jók a pályáik, és sokan játszanak.
3/6 anonim válasza:
Mi bedwars.games szerveren szoktunk játszani, az működik tlauncherről is. Annyi hogy nem árt ha van tlauncher fiókod, mert ha valami történik a gépeddel, akkor az azon a szerveren megszerzett minden dolgod elveszik. Ha ezzel megvagy, a többjátékos módnál a szerver hozzáadásánál beírod ezt: bedwars.games és fel is mehetsz. Amikor felcsatlakozol kérni fog regisztrációt, beírod a chatre hogy /register jelszó jelszó (2x kell beírni egymás után,) ezek után már egy /login jelszó-val fel is enged. Remélem sokat segítettem. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen!! Koszi mindenkinek! Esetleg meg tudnátok olyan szervert ahol van build battle? Mint pl a hypixelben, ugyanugy csak ami tlauncheren is fut
2021. ápr. 28. 15:03
5/6 anonim válasza:
Miért nem toltod le a mestermc-t / legendarymc-t?Ott van minden ilyesmi szerver.
6/6 anonim válasza:
Ajánlom a fyremc.hu szervert,de viszont ehez kell egy teljesen külön klienst letölteni. Viszont van benne bedwars,build battle,creative sky wars,sky pvp,meg mimden IS. +előny hogy magyar. A fentiek illenek a legendary mcre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!