Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok iOS-re (Ipadra)...

Tudnátok iOS-re (Ipadra) ilyen GPS programot?

Figyelt kérdés

Az alábbi funkciókra lenne szükségem:

-gpx fájl beolvasását tudja

-offline üzemmód

-útvonal rögzítést tudjon

(olyasmit keresek mint az androidon a locus map)

2021. ápr. 17. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Cartograph 2

[link]

nem ingyenes, 2290 Ft de szerintem bőven megéri (van asszem ingyenes kipróbálható verziója is)

full offline is lehet használni.

OSM-et innen lehet letölteni:

[link]

(a mapsforge verzió kell)

turistautak.hu-t meg innen

[link]

a fájlok közvetlen linkjét is bemásoldhatod az appba, akkor letölti és ki is csomagolja.

gpx-et egyszerre töbet is megjeleníthetsz többféle színnel és vonalvastagsággal és persze pontokat is mutatja amik a gpx-ben vannak. Én pl BaseCampból exportált gpx-eket teszek rá, k. jól működik.

ajánlom még az OSMandmaps appot és a Gurumaps appot is, ezek is nagyon frankón működnek offline is.

érdemes a geoládák appot is megnézni!

bár az nyomvonalat rögzíteni nem tud - még - de a srác nagyon szépen fejlesztgeti, tök jó app lett!

2021. ápr. 17. 17:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

A Cartograph 2-t sajnos nem tudtam kipróbálni, mert nincs próbaideje, az OSMand maps ingyenes verziójában nem találtam meg a gpx betöltést és az útvonalrögzítést sem.

A Gurumaps az jónak tünik, kipróbálom élesbe is. Még egyszer nagyon köszi!

2021. ápr. 17. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!