Milyen programmal lehet mp3-at sima audioba konvertálni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 19:37
1/6 anonim válasza:
Gondolom autóba kell neked vagy édes mind1. Nero és audio cd készítése. Belehúzod a fileokat és automatikusan átkonvertálja audioba.
2/6 anonim válasza:
Milyedn az a sima audio? Az mp3 miért nem az?
3/6 anonim válasza:
Sima audio, amikor cdda-ba visszakonvertálod az mp3-at. Ekkor kb 80 perc fér el ismét a lemezen...
Bármilyen író prg-nél audio cd választással lehet megoldani.
4/6 anonim válasza:
néróval? -.-" az mekkora ratyi program az egész!
konvertálni én csakis 1et használok: formatfactory
magyar nyelv is van benne(eleve) és ingyenes, és gyakorlatilag bármit tudsz vele konvertálni!
5/6 anonim válasza:
Azért írtam nero-t mert gondolom autóba kell neki én is azzal írtam ki mikor mikor anno csak aaudio-s volt benne a cd lejátszóm. Különben a nero is magyar. Attól hogy neked bonyolult attól még nem ratyi csak te vagy láma hozzá:) az a progi?? különben a super a legjobb az mindent tud [link]
6/6 anonim válasza:
Letöltöttem ezt a FormatFactoryt. Ott van egy egy csomó lehetőség ami közül lehet választani Flac, AAC, MMF.... melyket válasszam ha auidoba szeretnék konvertálni Mp3at?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!