Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Könyveket szoktam letölteni...

Könyveket szoktam letölteni pdf formatumban es ugy olvasom oket. És az foglalkoztat hogy van-e olyan applikacio amiben ezt megtudnam tenni úgy hogy “könyv” szerűen lehet “lapozni” az oldalakat?

Figyelt kérdés

Iphonera erdekelne valami app.

Androidon regebben olvastam es ott alapbol ugy adta be, de iphoneon hiaba nyomkodom gorgetni kell es neha tul porog vagy elugrik onnan amit olvasok.

Aki tud elore is koszonom.

Es ha veletlenul valaki tud ajanlani jo konyvet ami Becca Fitzpatrick muveihez hasonlo az jelezze..aki pedig meg nem olvasta a muveit kezdje el, megunhatatlan😊

2021. ápr. 13. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
ReadEra nekem ez a kedvencem, vagy egy tucat programot kipróbáltam.
2021. ápr. 13. 22:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez sajna androidra van.

Nekem Iphone-ra kene valami app. De azert koszonom😊

2021. ápr. 13. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nincs szifonra. :( Nagyon jó cucc.
2021. ápr. 13. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne olvassatok már PDF-ben, 2021 van! :D

A modern e-book olvasó formátumok, mint az EPUB vagy a MOBI, sokkal jobb olvasási élményt biztosítanak. Szabadon átméretezheted a betűméretet, megváltoztathatod a betűtípust, színeket, könyvjelzőzhetsz, megjelölhetsz kedvenc részeket, stb. Az e-book olvasó programokban könyvespolc-szerűen rendszerezheted a gyűjteményed, borítóképekkel.

Sajna almás gépekre csak nagyon kevés normális e-könyv olvasó program van, az ingyenesek pedig vagy korlátozottak, vagy tele vannak reklámmal. Mindössze hármat találtam, amik többé-kevésbé megfelelőek:

[link]

[link]

[link]

Szerintem a legelső (KyBook 2) a legjobb.

Komolyan, tölts le egy-két EPUB vagy MOBI könyvet, és próbáld ki őket! Garantálom, hogy te sem akarsz többé PDF-et olvasni. A PDF-et is át lehet konvertálni EPUB vagy MOBI formátumba, csak a PDF formátum kötöttségei miatt (pl. fix tördelés) előfordulhat, hogy kissé töredezett lesz a végeredmény. Azért kb. 90%-ban jól szokott sikerülni.

2021. ápr. 14. 09:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom te egy megmento vagy!😊
2021. ápr. 14. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!