Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FPS játékoknál mit kell...

FPS játékoknál mit kell beállítanom az nvidia panelban?

Figyelt kérdés

Cs go,cod cold war ezekkel tolom,van egy 3060ti kártyám meg egy 3700x ryzen procim.

Külön szoktam a játékoknál állítani a panelban de hiába van 300+ fps-em cs go-ban néha így kicsit laggol a kép. Ez mitől van? AOC free synces monitorom van. Mit kéne még beállítanom?

2021. ápr. 12. 19:53
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

valoszinubb hogy hardveres vagy egyeb beallitasos (bios-uefi elsosorban gondod van)

szoktal monitorozni? Mindent amit csak lehet es meglatod mi a gond ugy

Afterburner pl.

Milyen alaplapod van? Milyen tapegyseg? Milyen gephaz? Milyen cpu hutes?

paneles beallitasokat neked kell kitapasztalnod, bekapcsolod es megnezed,

ahogy irtad kulon kell allitgatni mindnel

ha valami kikapcsolva bekapcsolva is (vagy kulonbozo beallitasokon is) laggol akkor megertheto hogy mas a gond

2021. ápr. 12. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:

msi b550 tomahawk,alpen brocken 3 hűtő,seasonic táp 650w gold,pure 500dx ház

Nem szoktam monitorozni

2021. ápr. 12. 20:43
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

pedig nem artana

felnyomod aztan letorlod ha nem kell illetve nem nagy annyira elfer az ott, kikapcsolod auto futasat

ezek alapjan velhetoen nem feltetlen lehet hardver minosegi gond, persze valami apro hiba ettol meg lehet vagy mint irtam biosos beallias egyeb

monitorozassal lehetne kiszurni hogy valami hardverrel lehet e gond vagy tenyleg megjelenitos beallitasokkal

panelban amugy a sync es beallitasokat vegig zongoraztad mar? Mert van jopar, meg jatekokban is lehet alitgatni hozzakapcsolodoakat

2021. ápr. 12. 20:52
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

milyen monitor amugy?

valami olcsobb? mert nem tudom de AOC ahogy eddig eszrevettem eleg sporolos marka, vagyis lehet nem is lehet megoldastt talalni csak monitor cserevel ha az a gond okozoja

2021. ápr. 12. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:

AOC CQ32G1

Az afterburner mire jó?

2021. ápr. 12. 21:49
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

Afterburner hez van epitve ez a RivaTuner

Afterburner maga sokmindenre jo youtube on nez videokat pl.

elsosorban vga tuningra, finomhangolasra van,

MSI programja ez de barmihez hasznalhato

mas gyartoknak is vannak hasonlo sajat programjai amugy

monitorozas azert jo amit irtam

mikor jatszol terheled gepet akkor latod hardvereket azon adatait amiket kiiratsz

illetve ezeket menteni is lehet

meg sok egyebet

hat olcsobb monitor elege, de azert turhetonek tunik

ilyen apro lagoknak az okozojat sajnos nagyon nehez megtalalni, a veletlenen mulik sajnos

2021. ápr. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!