Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van ilyen program? Ha van mi...

Van ilyen program? Ha van mi annak a neve? Honnan tudom beszerezni?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg,hogy van 1 oldal ahol óránként kéne 1 pontot szereznem de van amikor elfelejtem,és ez a program meg csinálná helyettem létezik?
2021. ápr. 11. 09:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ezek számomra full új dolgok,programozással soha nem foglalkoztam,a.h.k. és a Pulover macrot fent van,de nekem ezek a dolgok bonyolultak,soha senki nem tanította és nem is tanultam,ezért szerintem nem kéne lefikázni,te sem születtél úgy,hogy már beszéltél,mentél,ettél stb magadtól,igen vannak dolgok amiben néha kell segítség mert megakadok,vagy nem tudom merre menjek a hibával,problémával stb,senki sem tudhat mindent és senki sem tökéletes...
2021. ápr. 12. 08:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igy, hogy nem tudni mikor hova kell kattintson, valtozik-e ahova kell kattintson, kell-e figyeljen valamit pl. egy kepet vagy egy erteket, valtakozo idokozonkent kell-e, igy nem lehet megmondani, hogy hogyan krll megirni. Youtubeon talalsz hozza tutorialt angolul, ami boven elegseges megtanulni
2021. ápr. 14. 08:47
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 köszi te legalább full normálisan megírtad a választ,és nem kezdtél el fikázni,ennyi lett volna leírni egy normális választ,hova,változás,és hol van róla tutorial videó róla,mivel baromi sok találat volt google-be ezért kérdeztem,hogy hol tudom leszedni és hogyan kéne használni.Változás nincs,1 helyre kell kattintani,meg max frissíteni az oldalt vagy le okkozni,max 2 helyre kell kattintani és kész,de majd nézek róla videót.
2021. ápr. 14. 09:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Pulover's Macro Creator-nál az időzítőt hogyan tudom beállítani,hogy 1 óra elteltével magától csinálja és ne keljen beállítani? közben tudok mást is csinálni? pl email fiókom nézni meg ilyeneket? mert azt megoldottam,hogy elindítom play-el és megcsinálja,de az időzítőre nem jöttem még rá,már csak azt kéne megoldani,hogy 1 óra elteltével megcsinálja,az időzítőt próbáltam,de 60 perc elteltével semmi,ugyanúgy el kell indítanom.
2021. ápr. 22. 09:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Két féleképp lehet használni:

-Felveszed recorderrel amit kell csináljon és lejátszod.

- Megírod soronként az utasításokat neki, mikor hova kattintson, milyen feltételeket figyelken. Itt meg tudod adni a várakozást is. Elindítod, csinálhatsz mást kòzben, ő úgyis àtveszi majd az irányítást az egér fölött. De ha nem teszed vissza neki azt az ablakot amiben kattintani kell, akkor meg kell adni neki, hogy egy óra mulva váltson át arra az ablakra, ahova kell.

2021. ápr. 23. 08:21
 16/19 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!Már minden megvan kivéve az időzítőt,de a leírtak alapján ezt megfogom csinálni,az már megvan,hogy nyissa meg a böngészőt,hozza be az oldalt,aztán van még az is,hogy indítsa el,jelentkezzen ki,jelentkezzen be.Tanulom a használatát,egész jó program,bár van amikor valamit gyorsba megszeretnék nézni és nem igen tudom használni az egeret mert ugye csinálja ami rá van bízva.
2021. ápr. 23. 08:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Azt úgy jól csinálom, hogy el indítom a fel vételt várom hogy leteljen az 1 óra várakozás idő, utána le állítom? Ha jó akkor hogyan tudnám az autoplay-t beállítani? Igazából csak az autoplay kéne már csak és teljes a program, milyen parancsot írjak a végére? Autoplay xy oldal? Ez kell már csak, és nem fog kelleni utána help benne.
2021. ápr. 23. 10:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem kell várnod semmilyen egy órát.

Ha nem kell feltételeket figyeljen, hanem mindig ugyanoda kell kattintson, akkor csak felveszed a piros felvevőgombbal simán azt hogy mit kell csináljon.

Ha ez meg van, akkor van a legfelső sorban egy Timer ( óra az ikonja ), azt megnyomod. A megjelenő ablakban kipipálod hogy play every X second, és beírod hogy hány percenként ismételje ezt amit felvettel.

Elindítod,s hagyod hogy menjen. Közben csinálhatsz bármit, az nem zavar be.

2021. ápr. 23. 16:09
 19/19 A kérdező kommentje:
felső sorban play melletti órára gondolsz?Játszani minden X (katonai) másodperc és beírom,hogy 60 rányomok arra lent,hogy perc és kész?
2021. ápr. 23. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!