Az ismerősöm gépét innen elérni valahogy majd azon játszani hogy tegyem meg?
Sziasztok! Valahogy megoldható lenne az hogy az ismerősőm gépén
vagy azon egy szervert csinalni amin GTA V-zhessek?
A pc
ryzen 7 3700x
16gb ram
rx 5500 xt 4gb
1tb m2 ssd
4tb wd hdd
b450 f alaplap.
1 gb net
tudom nem a legcombosabb gép de azért megoldható valahogy
Én specifikációm
gyenge gépecske tudom (pontosabban laptop)
i5-3210M
10 gb ram
1tb hdd
1gb net
intel hd 4000
Távoli asztallal: Gépház --> Rendszer --> Távoli asztal --> Távoli asztal engedélyezése
Ezen kívül tudnod kell az ismerősöd ip címét, ha ipv4 címet akarsz használni akkor kinyitni a 3389-es portot a routeren a portforward-nal, ha ipv6-ot használsz akkor egyszerűbb, megnézed a számítógépén az ipv6 címet és azt beírod a saját gépeden amikor csatlakozol távoli asztallal. Távoli asztallal csatlakozáshoz Start menü --> Windows Kellékek --> Távoli asztali kapcsolat
#4: 0 Esélytelen hogy játszál rajta.
Ha játszani akarsz akkor elkéred a lakáskulcsát és elmész hozzá.. ;)
Win10 home-on is ott van a "Gyors segítség" progi mint távoli asztal. Megnyitod és a túloldalon be kell írni a kódot. Ennyi.
A Steam Link tökéletes megoldás, pont erre találták ki. Nagyon competitive játékokhoz nem ajánlanám, így GTA 5-ben is inkább csak küldetésekhez, rohangáláshoz, de ha Steam-en van meg a GTA 5, akkor egyszerűen jelentkezz be ugyanabba a fiókba mindkét helyen, majd ahol szeretnél játszani, keresd ki az adott játékot és kattints a Továbbítás gombra a Steam könyvtáradból.
Nagyjából fél-1 másodperc késés van a gombnyomások között, így még egy gyorsabb játéknál is viszonylag élvezhető marad, és casual játékokban még észrevehetetlenebb, ha nem kellenek gyors reflexek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!