Szerintettek el fog készülni a witcher 4?
1 válaszadó.
Köszönöm a hozzá szólásod, de tanuljál meg írni!
Az megvan, hogy nem én vagyok a #1?
De válaszolok a kérdésre is akkor:
Sziasztok. Nem nagyon értek a készítők hátteréhez, azonban én nem gondolom,hogy lenne folytatása. A Witcher 3 befejezése (mind a 3 alternatíva) akár kiegészítővel, akár anélkül, számomra nem hagy maga után kívánni valót. Elvégre Geralt az utolsó witcher, újabbakat már nem képeztek, voltak fajok, amelyeket ki is lehetett írtani és a fő szálnak is volt így értelme. Ha jól emlékszem Lambert és Eskel egy este meséltek magukról Kaer Morhenben, de nem sok hasznosat csináltak. Magáról a sorozatról pedig csak annyit, hogy remélem az idei évadban nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a csatajelenetekre, mert az az első évadban eléggé elnagyolták. Nem tudom mekkora sikere volt, de tényleg remélem, hogy kicsit jobb lesz.
Szívesen fogadom erre a válaszokat, mert én is kíváncsi lennék rá, valamint lehet rosszul értelmeztem a kérdést meg a sok hasznos választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!