Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt írja ki az Assassin's...

Ezt írja ki az Assassin's Creed 2:unable to find the ubisoft game launcher please re-install assasin's creed. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 22:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy csak a NOD32 karanténba helyezte az UBIORBITAPI_R2.dll-t :) köszi mindenkinek
2011. júl. 17. 01:22
 12/14 anonim ***** válasza:
kérdező:nekem is az a baj a legtöbb ubisoft játékkal.egyébként az ubisoft játékok ilyen illegális letöltőknek(én is az vok)egy nagy kibaaszás főleg a crackek ami vírusosak(pl. ez a játék vagy splinter cell conviction)meg ez az egész ubisoft game launcher meg serial vagy product key is azért van hogy vegyék meg az emberek,mert amerikában bünti van az ilyenért.
2011. júl. 17. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
hallod előző vok az a fájl nem vírus csak valami olyan progit tartalmaz hogy indítsa a játékot.most már rájöttem,mert több helyen is írták.én is azzal crackeltem le a splinter cell convictiont és hibátlanul fut a gépemen.mondjuk ennél nem tom miért nem tom crackelni de próbáld meg csak előtte kapcsold ki a vírusírtót(és a netet is ajánlom hogy véletlenül se jöjjön át valami sz@r vírus)ha már karanténba helyezte akkor állítsd vissza,állítsd le a vírusírtót(gondolom tudod hogy kell) és próbáld meg.én holnap megveszem ezt a játékot mert velem is geccizet a launcher de most hátha nem fog
2011. júl. 27. 17:12
 14/14 psydub válasza:
nem fog menni amig nincs meg az ubisoft game launcher mappa, es fogadok nincs meg
2013. okt. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!