Miért kér a youtube bankkártyaszámot egy 18 éven felülieknek készült videó megnézése elôtt?
Figyelt kérdés
Egyik Mucsi videónál ezt dobta fel a youtube hogy igazoljam hogy 18 évesnel idősebb vagyok. Mi ez az új hülyeség?2021. ápr. 5. 12:29
11/13 anonim válasza:
#10 Hát erről őket kell megkérdezni. Én csak annyit tudok, hogy életkor bizonyításra alkalmatlan.
Azt tartom elképzelhetőnek, hogy mondjuk az USA-ban 18 év a bankkártya tulajdonlás korhatára, így ott ez működik és az egyszerűség kedvéért egy az egyben átmásolták az egészet az EU területére is, nem foglalkozva azzal, hogy itt nem így mennek a dolgok. Nem tudom, ez csak egy kósza gondolat, nem tudom van-e alapja.
12/13 anonim válasza:
Ha letöltöd a videót megtudod nézni.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem engedi letölteni amig nem igazolod magad. Egyertelmü adatgyüjtés!
2021. ápr. 7. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!