Miért van az hogy Linuxon rosszabb a Youtube képminősége, mint Windowson?
Figyelt kérdés
Windowson a 480P is úgy néz ki, mint Linuxon 720P…2021. márc. 31. 01:05
11/25 anonim válasza:
Ellenőrizd, hogy a felbontás a monitor natív felbontása-e. Lehet, hogy a driver jó, de valamiért nem ismeri fel a monitort.
12/25 A kérdező kommentje:
Nativ 1920x1200!
2021. ápr. 2. 01:01
13/25 anonim válasza:
Nvidia driver nincs a repóban?
Ha nincs és nem is lehet hozzáadni, akkor a hivatalos oldalról kell leszedni.
14/25 A kérdező kommentje:
Nem nvidia kártya!
Intel HD…
2021. ápr. 2. 09:25
15/25 anonim válasza:
Bocs, tényleg, hisz írtad is hogy Intel UHD. De akkor ki kezdett el itt nouveauzni??
Na mindegy, szerintem itt úgysem driverhiba lesz a gond.
Próbáltál filmet lejátszani valamilyen lejátszóval, ami nem böngésző? Azzal milyen?
16/25 A kérdező kommentje:
Azzal ugyanolyan jó minőségű!
Konkrétan a 720P MKV olyan éles mint a Youtube 4K…
2021. ápr. 2. 14:03
17/25 anonim válasza:
Akkor vagy a böngésző dekóderével van a gond, vagy valamiért alacsony minőségben játssza le, mint amit kiválasztasz. Próbáltad másik böngészővel?
18/25 A kérdező kommentje:
Igen FF és chromiummal!
2021. ápr. 2. 18:06
19/25 anonim válasza:
Hm... én arra tudok gondolni, amiről itt beszéltünk: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Linuxon a böngészőkben alapból nincs hardveres videógyorsítás, a CPU dekódol. De _szerintem_ ennek nem szabadna minőségromlást eredményeznie, bár nem tudom...
20/25 A kérdező kommentje:
Nekem is intel 2500 van! 🤣🤣
2021. ápr. 2. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!