! Help! BIOS update ga-7vt600 alaplapnal?
Figyelt kérdés
az alaplapom a kovetkezo: GIGABYTE GA-7VT600 1394,kellene nekem a kovetkezo frissites>>>:>>GIGABYTE GA-7VT600 1394 Bios F7 kernek szepen egy linket,ahonnan direct le tom tolteni,mert a gyartonak az oldlarol nem tom...
nagyon surgos lenne,elore is koszi
2010. aug. 19. 22:42
2/4 anonim válasza:
Hát elmondom neked hogy ha Bios-t frissítessz akkor nagyon bátor ember vagy. A helyedben nem tenném mert használhatatlanná válik az alaplapod és akkor leshetsz. Tapasztaatból mondom halgass rám
3/4 anonim válasza:
Én meg már kétszer is frissítettem és nem volt baj, persze lehetett volna. Ajánlott kölcsönkérni egy szünetmentest. Biztos, ami biztos.
Viszont:
A fenti alaplap Dual BIOS-os tehát, ha valami balul üt ki, akkor helyre tud állnia másodlagos példányból.
A legtöbb alaplap tartalmaz valami hasonló technológiát, javallott a kézikönyv átolvasása.
Amúgy is kb. 15-20 másodperc az egész.
4/4 anonim válasza:
Én már sokszor frissítettem de semmi baj nem történt.
Ha mégis akkor ott a Crash Free BIOS. (Jelen esetben Dual BIOS)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!