Hogy tudom ingyen használni az Office 365 programjait?
Mert a régi gépeden a "sima" Office volt (illegálisan) fent, a mostanin meg az Office 365.
A lehetőségeid a következők (az illegális megoldásokat nem számítva):
- Megveszed. Nyilván ez nem lesz ingyen...
- Ameddig tanulsz, az Office 365 (tehát az "előfizetéses" verzió) ingyen jár neked. Ha KLIK-es iskolában tanulsz, akkor magadnak is regisztrálhatod: [link] (érdemes valamilyen kulturált e-mail címmel regisztrálnod, nem Freemailes címről...)
Ha szakképzésben tanulsz, ott a helyi rendszergazda tud ebben segíteni, ha az iskolát regisztrálja a Microsoftnál, akkor az iskola saját hatáskörén belül oszthat ki 500-500 tanulói, illetve tanár licencet.
- Használsz valami olcsóbb, mondjuk ingyenes szoftvert. Nem csak a Microsoftból áll a világ, és bár tudom, hogy a tanárok (és tanulók) nagy részének fogalma sincs arról, hogy nem csak MS termékek léteznek, jó tudni, hogy van tök ingyen legalább olyan jó szoftvercsomag. Nekem a kedvencem a LibreOffice. De ha az nem jön be, lehet próbát tenni a WPS Office-szal, OnlyOffice-szal, vagy a SoftMaker FreeOffice-szal.
- Használod az ingyenes online office-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!