Miért nem nyílik meg több alkalmazás?
A gmail megnyílik, viszont rá egy masodperccel bezárul. A clean master (ami nincs már a play áruházban, régen viszont onnan töltöttem le) még megnyitható, viszont ha bizonyos dolgokra rámegyek, pl vírusirtóra, kidob. A Wattpad sem enged be, ahogy a Reface és a TElvira se.
A gmailnél és a Wattpadnál voltak is értékelések, hogy mások se tudják megnyitni őket, viszont nem értem, hogy a másik három (vagy akár több) alkalmazás miért nem működik normálisan.
LG K42es telefonom van, két hónapja lett véve. Újra is indítottam a telefonom, viszont nem oldotta meg a problémát.
Első lépésként töröld le a cleanmastert.
Telvira nálam működik, a többit használom.
Megoldódott a probléma! És úgy tűnik nem csak nálam voltak rosszak az alkalmazások, és nem a clean master volt a baj.
Frissíteni kellett az android system webview-ot, és én a biztonság kedvéért újra is indítottam. Így most már működik :)
Nem :/
Hagytam két órát, hogy csináljon valamit, de nem történt semmi. Most is elindítottam, hogy frissítsen, de azt írja megint, hogy függőben. Már újraindítottam, kikapcsoltam...
Kitöröltem az egész alkalmazást, és most már megy minden. Viszont ha vissza kellen tölteni, nem tudom, mert akkor is azt írja, hogy függőben.
Mire jó amúgy ez az alkalmazás? Mért volt letöltve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!