Melyik a legjobb böngésző?
1#
Az mind ugyanazt a motort használja!
Jelenleg úgymond 3 igazi böngésző van!
A Chrome, Firefox és a Safari.
MacOS/iPhoneon a Safari egyértelműen. (ott mindennek Safari motorja van)
Windows meg Linuxon én a Firefoxon szerettem.
A Chrome meg az összes többi ami ugyanaz csak át van skinezve, engem nem érdekel…
1. vagyok:
Nem fogok vitatkozni de a 2. úriember tévedésben él. Esetleg ha ilyen mélységekben érdekel valakit a téma előbb nézzen utána, mert itt lassabban kap a dologra választ, mint más fórumokon.
Nekem az Opera tetszett nagyon, de az Opera GX még jobb, mert szabályozhatod hogy mennyi CPU/RAM-ot használjon. Meg van beépített Discord meg Spotify benne.
De mindenkinek mások az igényei, úgyhogy nem lehet megmondani hogy melyik a legjobb.
1. vagyok:
Felejtsd el amit mondtam, nem tudtam h az Opera GX ilyen menő már :D váltok is :O
Igen, tulajdonképpen mindenkinek az teszik, ami számára a legmegfelelőbb :) Kérdezhettem volna akár azt is, hogy nektek melyik a kedvenc böngészőtök.
De ha kifejezetten a gyorsaságot és a biztonságot nézzük, akkor melyiket preferáljátok?
Az eddigi válaszokat pedig köszönöm :)
#6: Sebesség szempontjából talán az új Edge, de engem sosem zavart, ha 1 másodperc helyett 1,5 mp alatt nyílik meg egy új oldal.
Biztonsági szempontból mindenképpen Firefox. Enkriptált jelszókezelő, automatikus anti-tracker, adathalász oldalak (pl. Facebook) konténerekbe zárása, folyamatos biztonsági monitorozás, és a legjobb privát módú böngészés.
Persze minden böngésző azt állítja, hogy nála vannak a legnagyobb biztonságban az adataid, de a Firefox igazat is mond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!