Operációsrendszer telepítése csak cd-romról lehetséges?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom a windows-t szeretnék linux-ot felrakni,de a laptomon meghajtójával valami baj van,nem olvassa a lemezeket.Szóval lehetne esetleg pendrive-ról is telepíteni? vagy az hülyeség? előre is köszi!2010. aug. 19. 13:16
1/6 anonim válasza:
Szia, én a Suse linuxot ajánlom, mert az a legfelhasználóbarátabb a windows-ról átállók számára, és egy csomó hasznos program alapból rajta van (Firefox, OpenOffice). Ingyenes és lehet pendriveról is telepíteni, de ha jól tudom szinte az összes linuxot lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. aug. 19. 13:22
3/6 A kérdező kommentje:
betudnád esetleg linkelni,ahonnan letölthetem?
2010. aug. 19. 13:25
4/6 anonim válasza:
A legtöbb linuxot lehet pendrive-ról, vagy egyéb USB/firewire eszközről (így USB-s DVD-ről) és hálózatról is telepíteni.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Detto ebben a helyzetben vagyok, en Fedorat probalom meg telepiteni hetvegen penrol mert nekem is a cd/dvd irom meg van halva:) Ja amugy igen lehetseges, meg nem olvastam utana,csak valahol olvastam hogy lehet, szoval hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!