Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xbox-on hogy lehet belépni az...

Xbox-on hogy lehet belépni az Epic Games prifilba?

Figyelt kérdés
Sziasztok.! A fiam pc-n kezdett játszani a Fortnite, GTA... játékokkal. Most kapott egy xbox series s kütyüt. Meg lehet valahogy oldani, hogy az xboxon tudja folytatni a jétékokat? Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.

2021. márc. 19. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem minden játék cross platform. A GTA pl. nem, ne is próbálkozz vele. A Fornite elvileg az, úgy olvastam, hogy böngészőben tudod összekötn az epic account-ot a microsoft account-tal. Hogy pontosan hogyan, azt sajnos nem tudom (nekem nincs epic felhasználóm), ez a hivatalos leírás:

[link]

És itt egy viszonylag friss lista azokról a játékokról, amik részben, vagy egészében hordozhatók a platformok között:

[link]

2021. márc. 19. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szóló mondta a GTA sajnos bukó, de Fortnite szerencsére teljesen szabadon átjárható minden konzolon, számítógépen és telefonon.

Itt kell belépni az epic profilba: [link]

Az accounts menüben be lehet regisztrálni bármelyik konzolos felhasználónevet és közös lesz az előrehaladás mindegyikben. Akárhol is lép be minden megmarad. A regisztrációhoz ha jól emlékszem be kell lépni Fortniteba Xboxon is mert az adni fog egy kódot amivel igazolni kell a neten, hogy tied a felhasználónév.

2021. márc. 20. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!