Xbox-on hogy lehet belépni az Epic Games prifilba?

Nem minden játék cross platform. A GTA pl. nem, ne is próbálkozz vele. A Fornite elvileg az, úgy olvastam, hogy böngészőben tudod összekötn az epic account-ot a microsoft account-tal. Hogy pontosan hogyan, azt sajnos nem tudom (nekem nincs epic felhasználóm), ez a hivatalos leírás:
És itt egy viszonylag friss lista azokról a játékokról, amik részben, vagy egészében hordozhatók a platformok között:

Ahogy az előttem szóló mondta a GTA sajnos bukó, de Fortnite szerencsére teljesen szabadon átjárható minden konzolon, számítógépen és telefonon.
Itt kell belépni az epic profilba: [link]
Az accounts menüben be lehet regisztrálni bármelyik konzolos felhasználónevet és közös lesz az előrehaladás mindegyikben. Akárhol is lép be minden megmarad. A regisztrációhoz ha jól emlékszem be kell lépni Fortniteba Xboxon is mert az adni fog egy kódot amivel igazolni kell a neten, hogy tied a felhasználónév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!