Van ilyen program?
bravenél alapból van, firefoxnál pedig tudsz kigészítőket telepíteni, ha elég csak a böngészőben
minden más alkalmazásra pedig blokada [link]
bár a youtube alkalmazásban nem fogja tudni blokkolni a reklámokat
Youtube-hoz ott a Youtube Vanced
#2 böngészönek foxot használok azon belúl az AdGuardot. Köszönöm szépen a tippeket.
#3 Ok, és honnan szerezzem be? Kipróbálnám csak nem tudom honnan kell letölteni.
#4 A vancedet ismerem és nagyon szeretem, Köszi a tippet egyébként :)
#5 Nem iPhone - om van :( Köszi a tippet
Én egyszerűen a router -ekben beállítottam az AdGuard -ot (DNS szerverként) és az úgy ingyenes (viszont nem konfigurálható) és a reklámok többségét kiszűri minden eszközön (kivéve persze a youtube -on lévő reklámokat, illetve néhány alig ismert (például Magyarországi) reklám szerverről betöltődő reklámot).
Ha segít, leírom az AdGuard DNS szervereinek IP címeit:
094.140.014.014
094.140.015.015
094.140.014.015
094.140.015.016
176.103.130.130
176.103.130.131
(Az utolsó 2 régebbi cím, de működnek azok is)
A router konfiguráció már szerintem megérhet egy külön kérdést, bár ha a típust ismerjük, azt hiszem a fórumtársak nevében is írhatom, hogy akkor is segítünk benne, ha csak kommentben kérsz segítséget.
Illetve ha már letöltötted a Blokada -t, abban is megadható egyéni (akár reklámszűrő) DNS szerver is, ami mellett természetesen egyéni plusz szűrő szabályokat is lehet definiálni...
Nálam pillanatnyilag nem fut a Blokada, de pár éve összehoztam egy egyéni szűrő listát az AdGuard DNS szerver mellé, íme:
tr.affiliate.hu
googleadservices.com
hu.factcool.com
googleads.g.doubleclick.net
webminute.hu
go.eu.bbelements.com
www.webminute.hu
netexs.com
hu.newshealth.tv
ad.adverticum.net
eu.a.volvelle.tech
static.webminute.hu
adclick.netadclick.com
dahit.co
api.mixpanel.com
init.supersonicads.com
hu.themobilebonus.com
generatedfory0u.com
related.hu
Köszönöm!
A wifi típusa TP-LINK TL-WR940N hogy kell ezt rajta beállítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!