Van youtobe app helyett olyan andoridos app, ahol nincs reklám, és be is tudok jelentkezni a youtobet fiókomba?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 06:42
3/11 A kérdező kommentje:
A vanceddel próbálkoztam de nem tudom telepíteni. A managert letölti, de a microg-t nem engedi, azt írja hogy "a telepítés nem sikerült mert a felhasználó megszakította azt"
2021. márc. 18. 07:59
4/11 anonim válasza:
gratulálok sikeresen telepítettél egy kémprogramot/vírust
5/11 anonim válasza:
pl. de YouTube -on kívül másra ne nagyon használd. :-D
6/11 anonim válasza:
A vanced működik én is kB egy hónapig használtam.
Azóta meg eszem mindig a prémiumot nem drága és a yt music is jár mellé úgyhogy szerintem igazán nem sok amit fizetsz
7/11 A kérdező kommentje:
Mennyi a yt prémium havonta?
2021. márc. 22. 09:31
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
sztem elég drága
nem ér annyit a yt
10/11 anonim válasza:
#9: relatív, hogy kinek éri meg.
most nekem nem kéne, mert nagyon ritkán használom a YT -ot.
Viszont aki rendszeresen használja, onnan hallgatja a zenéket annak megérheti, nem kap idegbajt az ~5 percenkénti reklámoktól. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!