Próbaverziós Windows 7 van a gépemen aminél már csak 3 nap van az aktiválásig, de a kulcsot csak a jövőhéten kapom meg. Az beválhat hogy ha visszaállítom a dátumot? Mert én visszaállítottam és 19 napot írt még ki . Ez tényleg bejött?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 23:19
1/20 anonim válasza:
Párszor meg lehet hosszabbítani a próbaidőszakot: [link]
2/20 A kérdező kommentje:
kihozott valami izéket leokoztam őket de nem történt semmi:S
2010. aug. 28. 21:09
3/20 A kérdező kommentje:
a 3 nap már lejárt már vagy 10 napja vissza van állítva a dátum
2010. aug. 28. 21:10
4/20 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne várd meg, amíg letelik a 30 nap, mert utána már biztosan nem segít a visszaállítás.
5/20 A kérdező kommentje:
hát akkor ezt elbasztam:S
2010. aug. 28. 21:12
6/20 anonim válasza:
próbáld meg loaderrel, mást nem tudok mondani, vagy ments ki a cuccaid, amikor meglesz a Win7 kód akkor felrakod a win-t.
7/20 A kérdező kommentje:
mia az a loader?
2010. aug. 28. 21:22
8/20 anonim válasza:
azzal tudod akitválni a windows 7-et örökre, de ez csak ideiglenes lenne szerintem számodra ha eredeti kódod elsz :)
9/20 A kérdező kommentje:
hát már megvan a termékkulcs az uncsimnál csak elfelejtettem tőle elkérni :S majd holnap felhívom am az oprendszert is ő tette fel de a lemez nincs meg mert tigázos
2010. aug. 28. 21:28
10/20 anonim válasza:
Akkor még holnap nem késő aktiválni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!