Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem látom a cs 1.6-ban...

Tóth Renátó kérdése:

Miért nem látom a cs 1.6-ban csinált szerveremet a játékon belül?

Figyelt kérdés

A minap gondoltuk öcsémmel, hogy cs 1,6- ozunk a retro miatt, de megcsinálnám ahogy eddig (hlds) és nem látom a szerverek között, pedig megnéztem a lan és az internet fülnél is.

A minecraftot is próbáltuk, de ott is ugyan ez volt(ha ip-t irtam be, akkor is, gondoltam a mojang variált valamit), és ő ugyan wifin van, de ugyan azon a hálozaton.

Az F1CH-ban nincs ilyen gond, ezért már nem tudok mire gondolni. Windows 10 van, a tűzfalon át van engedve, sőt kikapcsoltam a tűzfalat, de semmi.

Neki Windows 7 van fenn, de a lan szervert nála sem látni.

Kompatibilitás mód stimmel (xp sp3 és rendszergazdai joggal persze).

Már nincs rá ötletem, de mikor ráérünk jó lenne nem csak f1-ezni.

2021. márc. 7. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
lanon keresztül nem próbálod öcséd gépét rákötni? lehet router vagy switch beállítások offolják valamelyik portot?
2021. márc. 7. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:

próbáld a konzolba (console):

connect 192.168.1.101

Értelemszerűen a számok helyett a te pc szervered IP-jét kell megadnia a tesódnak.

2021. márc. 7. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Router 21 port enabled

:)

2021. márc. 8. 00:45
 4/5 A kérdező kommentje:

ha mások nem látják, a hdls lan szerverèt a cs-nek látnia kell, ergo nekem be kène tudnom lèpnem, ha mást nem, akkor egyedül benn kène lennem.

Szerintem a Windows-ban van valami.

#1 igen, próbáltuk, de semmi

Ha a router lenne a gond, akkor az F1CH sem menne

2021. márc. 8. 01:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Újra raktam a gépet (esedékes is volt), de ugyan az.
2021. márc. 14. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!