Esetleg e-mal címre írnám akérdéseim, mert nem szeretnék ide egy regényt írni. :)
2010. aug. 18. 13:07
1/9 anonim válasza:
Minden e-mailben lehet 3 kérdésed és 500 Ft-ot kérek 1 e-mailért. Megfelel így?
2010. aug. 18. 13:16
2/9 anonim válasza:
AZ első kommentelőnek.Ezért tart itt magyarország mert ilyen szemét önző emberek vannak itt mint amilyen te vagy!Hogy lehetsz ennyire köcsö* hogy pénzt kérsz ezért?Hol van ide írva hogy pénzért cserébe kaphatnak választ a kérdezők?Ásd el magad te gusztustalan féreg
2010. aug. 18. 13:19
3/9 anonim válasza:
Magyarország azért tart ott ahol, mert mindenki azt hiszi, neki minden ingyen jár. A kérdező privát oktatást akar, így ez az oldalon kívül esik, tehát a mondatodat nem igazán értem. Én oktató vagyok és nagyon az ár alatt adtam volna szaktanácsokat és jó tippeket. Az meg, ahogyan beszélsz téged minősít. Szánlak ;).
2010. aug. 18. 14:23
4/9 A kérdező kommentje:
És már nemazért, de hoyg írjak privát emailt, ha meg sincs adva az email címed?:DD
2010. aug. 18. 21:36
5/9 anonim válasza:
carbohydrate
Te szánsz engemet? :D :D :D Nem én vagyok az aki mindenkiből pénzt akar kicsikarni!Tudtommal nem egy cég kért fel komoly projektekhez,ez NEM álláshirdető oldal!Ahogy említette a kérdező csak egy két dolgot szeretne tudni,nem oktatási órákat szeretne venni tőled!Igenis iylen nemben írok mert undorító vagy!
Kérdező nehogy küldj ennek a szánalmas patkánynak pénzt,Youtube-on van annyi videó ahol utánanézhetsz ezeknek,vagy bárhol máshol biztosan segítenek neked INGYEN!Ez meg had verje magát hogy elesett ettől a pénztől,marad neki a kukázás!
2010. aug. 18. 22:03
6/9 A kérdező kommentje:
Nem is akartam segíteséget kérni, ilyen embertől, akik ennyiért pénzt kér, és még magát hiszik jófejnek... Azért gondolkodhatna...
2010. aug. 18. 23:46
7/9 anonim válasza:
Nem akarok mindenből pénzt kicsikarni, én csak a tudásomért kérek, ami - már ne is haragudj - elég nagy és büszke is vagyok rá. Legalább is a tanítványaim szerint ez a helyzet. A kérdező fejlődni akar, konkrétan ezt írta, ebből gondoltam, hogy rendes oktatást is igénybe venne. Álláshirdetésről pedig szó sincsen, én csak a kérdésre válaszoltam. Sajnálom, hogy ennyi benned a düh és nem értem miért így beszélsz velem, de talán majd felnősz és benő a fejed lágya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!