Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7 filmnézés közben kikapcso...

Pityupocse kérdése:

Win7 filmnézés közben kikapcsol a monitor kb 20 perc után, WTF?

Figyelt kérdés

Tudok esetleg rá megoldást? Eredeti beállitáson volt minden nem piszkltam el mégis kikapcsol, a film pedig megy tovább.

Am ti engedélyezitek, hogz frissitsen ?

2010. aug. 17. 23:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék ehez én is ugyanis az alvó állapot és a monitor kikapcsolás észreveszi ha filmezel így el sem kezdődik a számolás amit megadsz csak ha vége a filmnek. nekem is ASUS alaplapom van kb 1 hónapos alaplap ezen EPU-4 engine program van nem állítható limites 3 állása van auto hight performance és energia takarékos

az auton és az energia takarékoson kifog kapcsolni a monitor a hight performance-n pedig hangos mint állat vagyis vagy kapcsolgatom vagy letörlöm utóbbit választottam tehát ha valakinek ilyen gondja van az telepített program. pirospont annak aki felvetette először ezt annyira nem használtam ezt a progit hogy el is felejtettem hogy rajta van köszi nagyon.

2010. nov. 24. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!