Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Netbookon milyen játékok futnak?

Netbookon milyen játékok futnak?

Figyelt kérdés
Most fogok kapni egy t-mobilos mobilnettel egy lenovo s10-2 3g-s nebookot s szeretné tuni hogy azért ha játszanékvele mit tud futatni. Tudom hgy alapvetöen netezésre valo arra is fogom 90%ban csak ha lesz unalmas percem ak zenehallagatás filmnézés és játszani szeretnék rajta.
2010. aug. 17. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azon a pici monitoron miféle nagy játék élményt találsz? Vegyél jó erős asztali gépet, az az igazi. Netbookot nem játékra találták ki és a mobilneteket se.
2010. szept. 11. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Rossz lehetett akkor régen, még nem tudták 10 éve mi az a játékélmény...

Élmény != csúcs grafika. Nekem pl a SimCity élvezetesebb, mint a Crysis. Lehet mivel játszani netbookon is. Régi C&C-k, Worms, Half Life + kiegek, CS...

2010. szept. 12. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:

2-vel ezelőtti generációjú játékok szépen futnak a legósdibb netbookon is. Magyarul, a PS1-en debütáló játékokkal próbálkoznék a helyedben.

Illetve személy szerint első dolgom lenne feltenni egy nintendo emulátort, és 4-500 pár kilobájtos régi játékot hozzá, pl.: super mario :)

Egyéként általában az ilyen gépeken a netes flash játékok 90%-a elfut.

A hűtést a haveromék úgy oldották meg, hogy hideg felületre tették a gépet filmnézéskor. (konyhapult, lépcső, stb...)

2010. szept. 12. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Counter strike tuti menne rajta! Nekem max grafon, egy ilyen laptopon ment el: 1,4 ghz processzor, 512 mega ram, és 64-es integrált intel videókártya!
2010. szept. 12. 14:44
 15/15 anonim válasza:
need for speed hot pursuit 2 tuti megy rajta,nekem is megy csak meg kell checkelni nem bizti hogy így írják.vegyél hozzá egy vga kábelt és dug belle a tv-be meg egy joy és kész.
2010. szept. 12. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!